Foto’s Ride 4 Fun 2019 staan online!

By 1 oktober, 2019Nieuws
Corona maatregelDit jaar geen Ride 4 Fun

Beste vriend van de Ride 4Fun,

Ondanks dat we op 1 december j.l. nog in de startblokken stonden hebben wij als bestuur met pijn in het hart besloten dit jaar, 2021, geen ritten te organiseren.

Het nieuws volgend is het lang niet zeker dat we zelfs op onze uitwijkdatum in september een veilig en gezond evenement kunnen en mogen organiseren met publiek. Vooral ook omwille van onze speciale doelgroep moeten wij als organisatie onze maatschappelijke verantwoording nemen. We doen het goed met eten, drinken, muziek, ouders, gasten, publiek en vrolijke gezichten waarbij ook uitgebreid geknuffeld mag worden of niet, toch?

We zouden nu moeten starten met de inschrijvingen, vergunningen aanvragen, spullen reserveren, afspraken maken, opleidingen voor de verkeersregelaars opstarten en met alle voorbereidingen beginnen maar dat is gewoonweg niet mogelijk. Een vergadering plannen als bestuur is al niet mogelijk. Als alles goed gaat is iedereen pas ingeënt eind september maar ook daar heb ik een hard hoofd in als ik het realistisch bekijk. Deze pandemie vergt veel van iedereen maar ik ben er ook zeker van dat er weer betere tijden aanbreken. Dat vooruitzicht houdt ons als organisatie op de been.

We hopen dat u onze stichting een warm hart blijft toedragen en zo gauw als het weer kan en mag zal ik u snel benaderen. Houdt ondertussen uw auto of motor aan de druppellader zodat die gelijk start als u hem nodig heeft 

Blijf gezond allemaal en hopelijk hebben we allemaal weer een beetje bewegingsruimte in de zomer zodat we ons “normale” leven weer een beetje kunnen oppakken en onze eigen “accu” weer kunnen opladen.

Namens het bestuur,

Hub